Blij met Solveo Trainingen

Ik heb een eigen bedrijf en sinds een half jaar een eigen website. Om eerlijk te zijn was ik heel trots op mijn website, alleen het probleem was dat ik geen bezoekers kreeg. En dat was natuurlijk wel de bedoeling. Nu hoorde ik weleens op ondernemersbijeenkomsten dat het heel belangrijk is tegenwoordig dat je aan online marketing doet. Alleen had ik geen flauw idee wat dat was en hoe dat werkte. Een vriend raadde me aan om bij Solveo Trainingen eens mijn licht op te steken. Hier vond ik de perfecte trainingen. Heel erg praktijkgericht en geschikt voor ieder niveau. Ik voelde me in het begin een beetje een dummy, maar het bleek al snel dat er veel meer mensen waren als ik. Ondernemers met een eigen website zonder bezoekers dus. Wat ik heel fijn vond was dat we ook met onze eigen website aan de slag mochten gaan. Daarmee kon ik het geleerde ook direct in de praktijk brengen, maar werd mijn website dus ook meteen beter.

Meer bezoekers

Mijn doel was meer bezoekers trekken met mijn website. Dat is gelukt. En niet alleen bezoekers, maar ook meer opdrachtgevers. Een bedrijf draait immers om omzet. En het was ook nog eens een hele leuke cursus met fijne cursusleiders. Solveo Trainingen biedt persoonlijke begeleiding en er is ook ruimte voor een praatje. Het moet wel leuk blijven natuurlijk!