Neem hier een kijkje naar de beste taalcursus

taalcursus

Heb jij er altijd al van gedroomd om een heel nieuwe taal te leren, zet jouw baan je aan om je talenkennis uit te breiden of wil je jouw al bestaande talenknobbel verder aanscherpen? Een taal leren via een erkend taleninstituut is altijd een boeiende en leuke uitdaging waar je veel voldoening uit haalt.

Taal cursus op jouw maat

Bij het leren van een nieuwe taal of het bijschaven van een al gedeeltelijk gekende taal, is het belangrijk op jouw eigen niveau te kunnen werken. Taaltraining biedt het voordeel dat er zeer persoonlijk kan gewerkt worden naar iedere student zijn of haar tempo. Zo kan meer aandacht besteed worden aan de aspecten die nog moeilijker vlotten en kan sneller gegaan worden over de al gekende. Een taalinstituut met professioneel opgeleide lesgevers speelt helemaal in op ieders wensen en noden. Geen algemene standaard cursussen dus, maar echte intensief de taal leren.

Heb je de cursus helemaal tot een goed einde gebracht, dan krijg je van ons het welverdiende certificaat dat je kan toevoegen aan jouw persoonlijke verwezenlijkingen. Iets om terecht trots op te zijn.

Volg ook jij de cursus zakelijk Engels?

In het bedrijfsleven kan je het Engels niet meer wegdenken. Zelfs veel Nederlandse bedrijven met internationaal karakter houden het Engels aan als bedrijfstaal om iedereen te kunnen betrekken in de dagelijkse werking. Het spreekt voor zich dat een cursus zakelijk Engels hier geen overbodige luxe is en jou in staat zal stellen je moeiteloos aan te passen aan jouw bedrijfscultuur en de internationale contacten van het bedrijf. Voor deze taalcursus werden dan ook lesgevers aangetrokken die niet alleen een perfecte kennis van het engels hebben, maar ook helemaal thuis zijn in het vakjargon van de bedrijfswereld.

Voor bedrijven is het steeds mogelijk taaltrainingen zakelijk Engels aan te vragen voor een groep werknemers. Intensieve en op de praktijk van het bedrijf zelf gerichte taaltraining die direct op de werkvloer kan toegepast worden.

Stel jouw plannen om je talenkennis aan te scherpen niet langer uit en neem vandaag nog contact met ons op. Samen vinden we precies die cursus die jou op het lijf geschreven is. Professionele en enthousiaste taaltrainers kijken al uit naar een eerste kennismaking waarin zij jou alle verdere informatie kunnen geven die je nodig hebt om vlot te kunnen starten