Wilt u aan een team training beginnen?

Al een aantal jaren doe ik samen met een paar vriendinnen, vrijwilligerswerk bij het plaatselijke verzorgingshuis. Dit doen we allen met veel plezier en genoegdoening. We gaan wekelijks wandelen met de bewoners, doen aan gymnastiek en helpen met de dagelijkse bezigheden zoals aankleden en eten. Door de jaren heen is er veel wisseling geweest in ons team van vrijwilligers. Het is natuurlijk niet heel verwonderlijk dat er best veel wisselingen plaatsvinden in een vrijwilligersgroep omdat het niet betaald werk is en de meesten stoppen dan ook als ze een betaalde baan vinden. Om de moraal binnen de groep vrijwilligers hoog te houden hebben we vanuit het bestuur van het verzorgingshuis, een team training aangeboden gekregen. Althans dat wil zeggen dat zij de financiële middelen voor een team training beschikbaar hebben gesteld. Samen met iemand van de groep vrijwilligers hebben wij de taak op ons genomen om uit te zoeken waar we deze team training willen gaan volgen. Op een middag zijn we er samen voor gaan zitten en hebben we op het internet gezocht naar ‘team training’. Een groot aantal sites viel af doordat deze met name gericht waren op het efficiënter werken en betere prestaties leveren. Wat wij voor ogen hebben bij een team training konden we niet direct vinden. Die middag hebben we het gelaten voor wat het was maar het liet mij niet los. Dezelfde avond ben ik weer achter de computer gedoken en ben opnieuw gaan zoeken. Na het nodige speurwerk kwam ik op de site abundatlife.nl terecht en via deze site zouden we de team training, zoals wij deze in gedachten hadden, kunnen volgen. Na wat ik gelezen heb sluit deze team training naadloos aan bij onze wensen. Om bevestigd te krijgen dat ik goed zit met mijn bevinding, heb ik contact opgenomen om een aantal vragen beantwoord te krijgen. Mijn inschatting bleek juist te zijn en we hebben dan ook gelijk een dag gepland om als team een training te krijgen die ons dichter bij elkaar kan brengen. Blij dat we deze site gevonden hebben, zonder deze site waren we waarschijnlijk nu nog aan het zoeken.

Dit is de site waar u zijn moet als u overweegt om een team training te gaan volgen

Trainingen voor teams zijn vaak prestatiegericht maar dat is niet waar ieder team naar op zoek is. Wij wilden meer verbinding in het team en meer de neuzen in dezelfde richting, een dergelijke training bleek lastig te vinden. Gelukkig vonden we een site die daar wel op gericht was. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat we bereikt hebben wat we wilden.

Bent u ook klaar voor een training?

Dankzij de website abundatlife.nl, hebben wij binnen ons team meer verbinding kunnen bewerkstelligen waardoor de sfeer en de moraal weer in balans zijn. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze site omdat:

  • Zij een fantastische dient verlenen.
  • Zij ons van een goed advies hebben voorzien.
  • Zij zeer professioneel te werk gaan.

Bent u zoekende naar een manier om bijvoorbeeld uw team een boost te geven, dan kunnen wij u deze site van harte aanbevelen.