Bied jij zakelijke workshops aan?

Als werkgever kun je ervoor kiezen om zakelijke workshops aan te bieden aan jouw personeel. Er zijn veel verschillende trainingen waar uit gekozen kan worden en dat maakt het voor ieder bedrijf eigenlijk interessant. Er zit altijd wel zakelijke workshops tussen die goed passen bij de taken die jouw werknemers uit moeten voeren. Er zijn verschillende aanbieders die dergelijke cursussen en trainingen aanbieden. Wil jij dat de workshop bij jou op locatie gegeven wordt en wil je kunnen kiezen uit een ruim aanbod aan onderwerpen, neem dan eens contact op met Job Education om de mogelijkheden te bespreken!

Zakelijke workshops aanbieden

Er zijn dus veel opties uit te kiezen, maar je vraagt je misschien af waarom je dit überhaupt zou regelen. Waarom zou je zakelijke workshops aanbieden aan jouw personeel? Daar zijn verschillende redenen voor te geven. In de eerste plaats zijn er cursussen die heel duidelijk een positieve invloed hebben op de zakelijke competenties van jouw werknemers. Ze stellen mensen in staat om te groeien in hun werk, waardoor ze hun taken beter uit kunnen voeren en jouw bedrijf dus beter presteert. Met andere woorden, het heeft dus een heel direct effect op je bedrijfsvoering en het nut ervan is duidelijk. Daarnaast zijn er ook zakelijke workshops die een meer indirect effect hebben op de resultaten van je bedrijf. Je kunt dan denken aan trainingen op het gebied van communicatie, teambuilding en teamontwikkeling. Dit lijkt niet direct iets te maken te hebben met het uitvoeren van werktaken, maar als je team beter met elkaar samenwerkt, leidt dit waarschijnlijk ook tot betere resultaten. Denk aan het kennen van elkaars sterke en zwakke punten. Aan het elkaar helpen en goed met elkaar overleggen over wat er nog moet gebeuren. Indirect dragen dergelijke zakelijke workshops dus wel degelijk bij aan een beter bedrijfsresultaat en dat maakt zeker de moeite waard!

Veel opties bij Job Education

Zoals gezegd biedt Job Education veel verschillende opties op het gebied van zakelijke workshops. Ze hebben de trainingen die zij bieden opgedeeld in verschillende categorieën, namelijk:

  • professionele competenties
  • teambuilding en teamontwikkeling
  • vitaliteit en werkplezier
  • communicatie
  • persoonlijke ontwikkeling
  • persoonlijke effectiviteit

Zij bieden al deze workshops in company aan, dat betekent dat ze bij jou op locatie gegeven kunnen worden. Dat heeft als voordeel voor jouw personeel dat het een bekende plek is, ze hoeven dus geen onbekende locatie op te zoeken. Ze weten bovendien zaken als waar het toilet is en waar ze koffie of thee kunnen maken. Een ander voordeel van zakelijke workshops op locatie is dat het in de buurt is, in principe woont iedereen immers redelijk dicht bij het werk. Mensen hoeven dus geen lange reis te maken om mee te kunnen doen aan de trainingen. Dat maakt het een heel stuk aantrekkelijker om daadwerkelijk deze cursussen te gaan volgen. Bovendien hoef je zo geen andere locatie te huren, wat ook weer het nodige geld kost. Wil jij dat jouw werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen, wil je een beter samenwerkend team en wil je de bedrijfsresultaten verbeteren? Kies dan voor de zakelijke workshops van in company trainer Job Education!