schorten bedrukken bij Maxschorten.nl

logo (3)Tijdens mijn opleiding heb ik veel stage moeten lopen. Dit deed ik vaak bij onderwijsinstellingen omdat dat mij altijd meer aantrok. Ik was vooral geïnteresseerd in het speciaal onderwijs, daarom liep ik ook liever daar stage. Voor die stage moest ik wel eens met een klasje van kinderen met een achterstand gaan koken, dit is natuurlijk erg moeilijk en zwaar maar het ging altijd goed en ze luisterde altijd prima. Bij het koken moesten we altijd gebruik maken van schorten, elk kind had een eigen schort. Aangezien ze af en toe in de war zijn raakte ze heel vaak in de war met de schorten en kregen ze vaak niet de goede. Daarom liet ik schorten bedrukken bij maxschorten.nl wat een erg handige site is als je iets wilt laten bedrukken.45543_apron

Handige schorten

Het duurde niet lang voordat ik de schorten binnen had. Ik heb er een paar laten bedrukken met een logo erop en verschillende kleuren, elk kind had een ander logo en een andere kleur zodat alles makkelijker te onthouden was en de kinderen elke keer gewoon hun eigen schort kunnen gebruiken zonder gedoe. Toen we ze lieten zien waren ze allemaal erg enthousiast en konden ze niet wachten om ze om te doen en ermee te gaan koken. We merkte al snel dat ze langzaam elke keer weer gewoon hun eigen goede schort pakte, het werkt dus echt! Ook hebben ze nu een stuk meer plezier in het koken zelf. De kwaliteit van de schorten is ook zeer goed na een paar keer gewassen te hebben zijn ze nog net zo mooi. Het is een echte aanrader voor iedereen die vaak in de keuken staat en eens een leuk vrolijk schort wilt.45543_Schort