Projectadministratie Opleiding

In de opleiding van Projectadministratie komen verschillende branches samen, die van de administratie en die van het projectmanagement. In deze projectadministratie opleiding leer je van beiden de benodigde factoren voor in goede banen leiden van een project of evenement. Dit kan zeer uiteenlopend en uitdagend zijn en veel van de vergen. Daarom is het van belang dat je alle zijden van dit vak in de vingers krijgt, zodat je elk mogelijk evenement in goede banen kan leiden. Of dit gaat om een buurt braderie of een grootschalig dans event. Wanneer je dit overzichtelijk aanpakt, geeft het voor iedereen een plezierige productie om op terug te kijken.

Opleiding


In deze opleiding leer je binnen veertig klassieke lessen van drie uur per keer, de fijne kneepjes van het vak. Zo leer je alle facetten van het administratieve vlak; de nodige spin in het web zijn. Daarbij leer je wat erg belangrijk is projectmatige denken en organiseren. Een project heeft namelijk een duidelijk begin en een eindbestemming waar je gaandeweg naar toewerkt. Ook leer je projecten duidelijk te herkennen, want wat maakt bijvoorbeeld een project tot een project? Die vraag leer je beantwoorden en daar leer je op anticiperen. Tevens leer je in tien stappen te werken als een succesvolle projectmanager, zo kan je overzichtelijk en goed georganiseerd je projecten leiden. Ook niet onbelangrijk is de nodige werkdocumentatie die je leert in vullen om zo het hierboven genoemde overzicht te kunnen bewaren en bewaken.

Succes behaald


Dit is een van de langste opleiding van Fabius en dat is nogal wiedes omdat je zoveel verschillende factoren tot je moet nemen en je eigen moet maken. Ook al heb je maar veertig contactmomenten, je dient er toch een jaar voor uit te trekken. Wanneer je alle stof tot je hebt genomen, wordt je kennis getoetst door middel van een examen. Heb je het examen met succes volbracht, dan ben je de trotse eigenaar van een diploma Projectadministratie.