Praktisch lesmateriaal bij Dubbelklik.nu

Bij Dubbelklik.nu vind je praktisch lesmateriaal voor leerlingen van het vmbo. Deze groep leest meestal niet zo graag dus heeft Dubbelklik lees- en videohandleidingen over alle Office-programma´s beschikbaar op leerling niveau. De leerlingen kunnen zo dus zien hoe iets moet. Dit is slechts een voorbeeld van hoe het praktisch lesmateriaal van Dubbelklik werkt.

Dubbelklik is een lesmethode van uitgeverij Eduklik. Deze organisatie heeft mensen in dienst die midden in de onderwijspraktijk staan. En dat zie je terug in hun praktisch lesmateriaal. Dit lesmateriaal is afgestemd op de vmbo-leerling en gericht op hun toekomst. 

Mochten er vragen zijn over het praktisch lesmateriaal dan kun je Dubbelklik telefonisch bereiken en krijg je direct persoonlijk contact. Of stuur een mail, dan krijg je binnen een werkdag reactie.

Praktisch lesmateriaal voor docent en leerling

ICT-vaardigheden worden aangeleerd op examenniveau waarbij er ook weer gebruik gemaakt kan worden van handleidingen. Vanuit Dubbelklik kan de leerling heel eenvoudig opdrachten printen en toch online inleveren. Een opdracht op papier hebben is soms gewoon prettiger. 

De docent kan in Dubbelklik op bovenbouwniveau zelf een keuzevak binnen een bepaald profiel voor de leerling ontsluiten. Dit biedt optimaal gemak aan de docent. Hij/zij kan monitoren waar de leerling is gebleven via het portaal waar de voortgang duidelijk en inzichtelijk wordt weergegeven. 

Ter voorbereiding op het examen zit in Dubbelklik een examentrainingsmodule met daarin oude examenopgaven. Zodoende trainen de leerlingen op het juiste niveau en ze beschikken over een gratis bronnenboek. Hier staat alle theorie op één overzichtelijke plek met schema’s, afbeeldingen en video’s erbij.