Een goede verkeersschool vind u in Rijschool Tiel

Rijschool Tiel

RijsRijschool TielVandaag ga ik het met u hebben over Rijschool Tiel! Als u een rijbewijs wilt behalen raad ik het u aan om dit artikel te lezen. Ikzelf ben zo´n drie maanden geleden begonnen met rijles bij Rijschool Tiel. Nu denkt u hoe ik terecht ben gekomen bij deze verkeersschool? nou ik wilde mijn rijbewijs gaan halen en na een tijdje sparen kon ik dit realiseren. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een goede verkeersschool. In deze vond ik dus de verkeersschool ANWB!

ANWB

Voordelen

Wanneer ik een pakket kocht bij ANWB bracht dat vele voordelen met zich mee. Zie hieronder:

  • Bij het pakket een gratis theorie examen
  • Bij het pakket een gratis praktijk examen
  • Lessen wanneer u wilt
  • ANWB rijexamen garantie
  • De beste instructeurs

Na het lezen van deze voordelen nam ik het besluit om mijn rijles pakket te gaan bestellen bij deze verkeersschool!

Auto rijden

Goede rijlessen!

De rijlessen verliepen alle 25 zeer soepel. Mijn instructeur gaf mij namelijk een optimale uitleg waardoor ik het rijden, kijken en invoegen snel onder controle had. Ook was mijn instructeur hartstikke aardig en altijd ging hij van het positieve uit. Nooit werd hij boos op mij wanneer ik een fout maakte, want als ik een fout maakte besprak hij dit met mij wanneer de rijles voorbij was. Door deze service kreeg ik ook het idee dat er echt aan mij gedacht werd en dat mijn instructeur wilde dat ik zo snel als mogelijk mijn rijbewijs behaalde. Gelukkig heb ik deze nu ook behaald dankzij de geweldige verkeersschool ANWB!