Stel je eigen laptop samen

Is het de hoogste tijd voor een nieuwe laptop? Dit stel je natuurlijk nog het liefste even uit, maar soms ontkom je er niet meer aan. Een nieuwe laptop is ook wel even een grote investering, maar daarna kan je weer een aantal jaren vooruit met een goed werkende laptop. Daarbij verbeteren alle mogelijkheden op een laptop ook per jaar, dus je oude laptop is ook wel weer aan vervanging toe. Wil je dus een laptop kopen? Bekijk dan eens de website van BTO. Zij zorgen namelijk voor laptops en desktops op maat.

Hoe je start met het samenstellen

Heb je een special gebruiksdoel voor je nieuwe laptop? Het samenstellen van jouw laptop begint namelijk met het aangeven van het gebruiksdoel. Dit kan zakelijk zijn maar ook voor studenten, game liefhebbers en voor het editen van foto’s en video’s. Als je dit hebt bepaald kan je verder met het uitkiezen van een laptop, die speciaal zijn geselecteerd voor dat doel. Hierbij kan je nog verschillende specificaties aangeven, zoals de schermgrootte, de schermresolutie, de processor en het processor type. Je zult zien dat daarna de meest geschikte laptops voor jou overblijven. Heb je hulp nodig bij het aangeven van de specificaties? Vraag dan even om hulp.

Waarom kies je voor BTO?

Het persoonlijke advies is erg belangrijk. Een laptop kopen is niet zomaar een dagelijkse aankoop dus daar moet je wel even met zorg naar kijken. BTO is een grote speler wat betreft maat en bouwwerk van laptops en daarbij staat service en kwaliteit ook erg in het vaandel. Ook kun je bij BTO kiezen uit de snelste onderdelen, zodat je in ieder geval een snelle laptop hebt. Handig voor als je niet zo heel veel geduld hebt bij het laden van een website of downloaden van een bestand. Wil je in contact komen met de specialisten van BTO? Neem dan even contact op via telefoon of e-mail of stuur even een WhatsApp bericht. Zij zullen je dan zo snel mogelijk voorzien van passend advies.