Rijschooldekker.nl voor de nascholing van code 95

dekker-vrachtwagen-b72a32907c385d8dc438c32b56f6c363-380x380-9-crop

dekker-vrachtwagen-b72a32907c385d8dc438c32b56f6c363-380x380-9-cropOmdat ik werkzaam ben als chauffeur en ik dus een beroepschauffeur ben, moet ik een keer in de zoveel tijd mijn kennis bijscholen. Het houdt in dat ik bij een rijschool een aantal lessen moet volgen, omdat dit allemaal geregistreerd wordt. Als ik dit niet doe dan kom ik in de problemen met mijn werk en mijn rijbewijs en dat is natuurlijk iets wat ik niet wil.

Nascholing van code 95

Voor de nascholing van code 95 ben ik terecht gekomen bij Rijschooldekker.nl. Deze rijschool bied het pakket aan om de nascholing hier te volgen. Eigenlijk kan ik zelf indelen wanneer ik deze nascholing volg, maar ik wil niet aan het einde van het jaar daarmee in de problemen komen. Om deze reden ben ik vroeg begonnen met deze nascholing.

Mijn eerste indruk van Rijschooldekker.nl is positief. Het komt voornamelijk door de fijne nascholing. De instructeur is duidelijk en hij weet waar hij het over heeft.

rijschool-dekker-logoEr moeten nog een paar uren worden gemaakt voordat ik klaar ben voor dit jaar en deze heb ik al ingepland. Zo weet ik zeker dat ik zonder enig probleem ik mijn uren haal. Het is misschien een beetje vervelend om dit te doen, maar ik begrijp het heel goed. Omdat ik zo lang op de weg zit vergeet je soms dingen die heel erg belangrijk zijn. Er veranderen geregeld dingen en daar moet je natuurlijk goed over ingelicht zijn.

Voor de nascholing van code 95 kan ik iedereen Rijschooldekker aanraden. Een van mijn tips is wel om vroeg te beginnen, zodat je niet aan het einde van het jaar in alles stress een rijschool moet vinden.