Nieuw: een laptop locker van Ergoquip

laptop02Als je op een hogeschool of universiteit komt, zie je dat bijna iedere student een laptop bij zich heeft om op te werken. Maar wat als de leerling de laptop even op wil bergen? De meeste kluisjes die op dit moment op hogescholen en universiteiten staan, zijn niet groot genoeg voor het veilig opbergen van een laptop. Wil je ervoor zorgen dat de studenten van jouw onderwijsinstelling toch de mogelijkheid krijgen om hun laptop veilig op te bergen? Bekijk dan het aanbod laptop lockers van Ergoquip eens.

OpladingWat zijn laptop lockers?

Een laptop locker is een kluisje dat speciaal gemaakt is voor het veilig opbergen van een laptop. Zo is het kluisje iets breder dan een standaard kluisje, maar is het kluisje wel platter (minder hoog), waardoor er meerdere kluisjes op elkaar geplaatst kunnen worden. Door het bredere ontwerp van het kluisje, is de locker uitermate geschikt voor het veilig opslaan van een laptop. Daarnaast kunnen ook tablets of andere apparaten in de kluisjes opgeborgen worden, zodat ook deze gadgets veilig bewaard kunnen worden in een hogeschool of universiteit.

Ipad_trolleyDe verschillende laptop lockers van Ergoquip

Kies je voor een laptop locker van Ergoquip, dan heb je de keuze uit een groot aanbod met verschillende soorten kluisjes voor het opbergen van laptops. Zo kun je zelf kiezen wat voor soort slot er op de locker moet komen, maar kun je ook zelf bepalen hoe de lockers eruit moeten zien (bijvoorbeeld op het gebied van kleur).