Boot vertalingen is de beste

vertaalbureau-boot-logo-grijs

Op een zaterdagmorgen kreeg ik de opdracht van mijn baas om teksten te vertalen. Nu ben ik zelf geen talenknobbel, en heb ik hier geen verstand van. Wel hoorde ik dat Boot vertalingen mij met deze opdracht kon helpen. Ze zijn veruit de beste en hadden mij enorm goed geholpen.vertaalbureau-boot-logo-grijs

Internet

Ik weet het nog goed: in het begin wist ik niet wat ik met de opdracht aanmoest. Toch had ik het besluit genomen om op internet te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Ook vroeg ik rond in mijn omgeving, of meer mensen hier van wisten. Uiteindelijk kwamen er veel bedrijven naar voren die mij konden helpen met de opdracht op het internet. Het was nog een beetje onoverzichtelijk, en daarom besloot ik om deze bedrijven naast elkaar te zetten. Zo krijg je een mooi overzicht, en zie je welk bedrijf meer biedt dan een ander. Hier kwam Boot vertalingen als beste naar voren. Ook had ik de naam van dit bedrijf vaker horen vallen in mijn netwerk. Ik was dan ook zeer enthousiast, en besloot dit bedrijf te bellen voor meer informatie.

Contactlogo_website_vertalingen

De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers van het bedrijf. De medewerker wist duidelijk waar ze het over had, en kon mij direct te woord staan. Ik was zeer enthousiast over de diensten van het bedrijf, en wilde hier de opdracht neerleggen. Geweldig bedrijf! Over het eindresultaat waren we zeer tevreden. Ook willen we in de toekomst met dit bedrijf samenwerken.