Bodywarmer bedrukken met logo

logo (1)

bodywarmers-bedrukken-snelSamen met mijn personeel werken wij vaker buiten dan binnen. Soms is het ontzettend koud buiten en daarom krijgt het personeel een jas en een bodywarmer van de zaak. De vorige keer had ik een jas laten bedrukken, maar deze keer liet ik een bodywarmer bedrukken. Voor deze bestelling heb ik weer gebruik gemaakt van dezelfde website, omdat ik de kwaliteit en de service ontzettend goed vond.

De bodywarmers

Omdat de jassen wel heel erg warm waren heb ik besloten om ook bodywarmers voor het personeel aan te schaffen. Het leek mij wel een goed idee om op zoek te gaan naar “bodywarmer bedrukken” zodat het logo van mijn bedrijf op de bodywarmers zou staan.

bodywarmers-bedrukken-goedkoopDe vorige keer had ik de jassen besteld bij Maxilia en dat is mij toen heel erg goed bevallen. Een van de sterke punten van Maxilia vind ik de prijs. In het begin was ik een beetje sceptisch over de kwaliteit, omdat de jassen heel erg voordelig waren, maar deze waren uiteindelijk van hele goede kwaliteit.

Op de website heb ik een hele goed bodywarmer gevonden met voldoende zakken en vakken. Zo kunnen we ons gereedschap makkelijk bij ons hebben. De bodywarmers heb ik ook gelijk besteld met het logo er op.

Het pakket met de bodywarmers kwam mooi op tijd aan, omdat het al een stuk kouder werd buiten. De bodywarmers zagen er ontzettend goed uit en het personeel is helemaal tevreden. Zelf ben ik ook weer tevreden met de kwaliteit en de prijs. In de toekomst ga ik weer bij Maxilia bestellen!