Waarom een cursus volgen?

Ik ben ervan overtuigd dat als je je carrière serieus neemt en naar een hoger niveau wilt tillen, je in jezelf moet investeren. Je kan dit doen door een cursus te volgen die je de vaardigheden en kennis leert waarnaar de branche op zoek is. In deze blog vertellen we hiernaast

Microsoft cursussen

Een Microsoft-cursus is als een diepgaande zelfstudie over het onderwerp. Het leidt studenten door verschillende aspecten van het onderwerp die anders moeilijk zouden zijn om alleen te leren. Deze cursussen zijn ontworpen door experts in het veld en ze bieden uitgebreide kennis over het onderwerp.

Een cursus van een Microsoft applicatie volgen heeft veel voordelen. De meest opvallende zijn dat deze cursussen zijn ontworpen voor professionals, zodat ze actuele informatie bieden, inzicht geven in de invloed van technologische trends op jouw branche en jou helpen op de hoogte te blijven van uw vaardigheden, zodat u zakelijke contacten kunt leggen. behoeften met een innovatieve aanpak.

Power BI cursus

De cursus leer jij hoe je Power BI kunt gebruiken voor uw databehoeften. Het behandelt de basis van Power BI en ook geavanceerde onderwerpen zoals DAX-formules, gegevensmodellering en visualisatietechnieken.

De cursus is bedoeld voor data-analisten op beginnersniveau, business intelligence-professionals en data science-enthousiastelingen die interactieve dashboards willen maken met Power BI. Heb jij nog moeite met het gebruik van Power BI? Dan kan een power bi training meedoen nog niet een slecht iets zijn!

Excel cursus

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die Microsoft Excel willen leren en de basisprincipes van spreadsheets willen begrijpen. Het biedt een breed overzicht van de applicatie en de tools die we gebruiken voor alledaagse taken zoals het maken en organiseren van bestanden, het invoeren en ordenen van gegevens, het opmaken van informatie, het presenteren van informatie in tabellen en grafieken, enz.

Deze cursus behandelt ook het oplossen van problemen met formules en functies en het opslaan van werkmappen met specifieke formaten zoals PDF’s of XLSX’s. De vaardigheden die in deze cursus worden geleerd, kunnen worden toegepast in verschillende sectoren, zoals financiën, detailhandel, telecommunicatie, enz. De cursus is te volgen in verschillende niveaus bij trainingsverstrekker. Hiervoor kan je advies vragen welk niveau bij jouw en je collega’s past en op basis daarvan een niveau kiezen! Ga dus snel kijken naar een excel training op niveau!