Voor een taaltraining ga ik naar Interlangues

Omdat ik nogal vaak in het buitenland zit is een goede taaltraining een must.Via Interlangues heb je de mogelijkheid om uit drie verschillende tale te denken, zoals Frans, Spaans en Nederlands. Er bestaat de mogelijkheid om deze cursussen in groepsverband of in privélessen eigen te maken. De man achter onze trainingen is Cédric Cathus. Cédric is een taaldocent met veel ervaring. Voordat je aan een cursus begint heb je eerst een persoonlijk gesprek met de docent. Tijdens dit gesprek wordt het niveau vastgesteld, ook het tarief wat je moet gaan betalen wordt na dit gesprek definitief kenbaar gemaakt. 

Zeer interessante lessen

Sinds ik met mijn taaltraining bezig ben, moet ik zeggen dat ik sommige mensen steeds beter ga begrijpen. Vooral de mensen met een Franse achtergrond kan ik nu beter helpen. Zo kunnen zij hun vraag nu in hun eigen taal stellen en hoeven zich niet in alle bochten te wringen om Nederlands tegen mij te praten. Soms zijn de reacties best wel lachwekkend, vooral omdat mijn uitspraak nog niet mijn beste kant is en ik schijnbaar soms woorden zeg die niet netjes zijn. Maar de tijd zal het leren, ze zeggen niet voor niets al het begin is moeilijk.