Snel mijn rijbewijs door rijschool Gennep

ANWB theorieboek rijbewijs b

Prettige ervaringrijschool gennep

Door mijn ervaringen met rijschool Gennep wil ik hen aan iedereen aanraden. De instructeurs zijn zulke prettige mensen, waar je ongelofelijk snel van leert. Zelf vind ik het lastig om nieuwe dingen te gaan doen, zo had ik dit ook bij mijn eerste rijles. Ik ben dan vaak bang dat ik dingen verkeerd doe, wat natuurlijk logisch is bij dingen die je nog nooit hebt gedaan. Dit verdween als sneeuw voor de zon toen mijn instructrice mij op mijn gemak stelde en heel duidelijke uitleg gaf. Daardoor kon ik haar instructies gemakkelijk opvolgen en leerde ik erg snel. Al tijdens de eerste keer vertelde ze mij dat ik een snelle leerling was en dat ze verwachtte dat ik binnen no-time op mocht bij het CBR. Hierin had ze gelijk, want uiteindelijk heb ik maar 21 lessen gehad, terwijl het gemiddelde rond de 30 ligt. Dit is niet alleen goed voor mijn zelfvertrouwen, maar ook voor mijn portemonnee. Hoe je het went of keert, het is gewoon een erg kostbaar proces, maar je hebt er wel jouw hele leven profijt van.

rijschool gennepMijn zusje

Ik heb alles als heel erg prettig ervaren bij deze rijschool uit Gennep. Mijn zusje gaat hier binnenkort ook beginnen, omdat ik zo positief was heeft zij toen direct contact opgenomen. Mocht jij nu ook graag willen beginnen om uiteindelijk snel op te mogen voor het examen bij het CBR, neem dan snel contact met ze op om een afspraak te maken of meer informatie op te vragen!