Office 365 is een betrouwbare software

Office 365

Office 365Wanneer u werkzaamheden verricht wilt u natuurlijk dat deze veilig worden opgeslagen. Natuurlijk is het voor school ook hartstikke handig om gebruik te maken van de nieuwste office software. Hierdoor verkrijgt u de beschikking over de vernieuwde versie van Microsoft word, excel en dergelijke. Al deze diensten vind u een in een Office 365 software pakket van Yourhosting. Deze software Office 365 is naar mijn mening een geweldige mogelijkheid. Simpelweg omdat ik nu alweer een half jaar gebruik maak van deze software. Dankzij deze software staan al mijn bestanden veilig opgeslagen en ook verricht ik de werkzaamheden sneller en efficiënter. Door het sneller en efficiënter werken wordt de kwaliteit en kwantiteit van mijn school verslagen, projecten en huiswerk verbeterd. 

Software

Hoe ik terecht ben gekomen bij deze software?

Nou net voor de zomervakantie van 2015 viel mijn laptop stuk. Hierdoor ben ik vele belangrijke bestanden van projecten en dergelijke kwijtgeraakt. In de zomervakantie heb ik deze bestanden dus proberen terug te halen. Maar dat kosten mij toch een aantal dagen om dit voor elkaar te krijgen. Zodoende ben ik uiteindelijk de mogelijkheden gaan bekijken om dit probleem voor de volgende keer te voorkomen. In deze zoektocht kwam ik uit bij Yourhosting!

Yourhosting

Vele voordelen

De aanschaf van deze software biedt vele voordelen. Zie hieronder:

  • Altijd de nieuwste versie
  • Office veilig gehost
  • Gratis installatie
  • E-mail, agenda en office op ieder apparaat
  • Bestanden delen
  • Samenwerken in documenten

Al deze voordelen zijn extra diensten die aangeboden worden. Deze software is zeer geavanceerd en uitgebreid. Wanneer u opzoek bent naar de beste software, dan is de website van Yourhosting een aanrader voor u!