Nagelstyliste opleiding in Sittard volgen

Nagelstyliste opleiding Sittard

Al heel erg lang wilde ik een nagelstyliste opleiding in Sittard volgen. Nu heb ik deze stap dan ook eindelijk gezet en ik ben daar zeer tevreden over. Ik werk in een zonnestudio en ik wilde deze graag uitbreiden met een extra service. Het leek mij erg leuk om de nagels te verzorgen van klanten door middel van gelnagels of acrylnagels. Omdat ik natuurlijk de hele week werk is het lastig om een training te doen.Maar onlangs kwam ik op het internet op de site van: Nagelstudio Margriet. Deze studio biedt trainingen aan op een zaterdag en dat is voor mij heel erg handig.

Nagelstyliste opleiding Sittard

Goede nagelstyliste opleiding in Sittard

Bij deze nagelstudio kan jij terecht voor meerdere basiscursussen, aanvullende modules en workshops. De basiscursussen zijn:

  • Acryl
  • Gel
  • Nail art
  • Manicure

Telefonisch heb ik contact opgenomen met een medewerker van deze studio. Ik heb met de medewerker over de startdata gesproken en niet heel onbelangrijk over de prijzen. Deze prijzen waren zeer scherp en heb mij aangemeld voor de basiscursus voor gel en acryl. Ik heb veel geleerd tijdens de nagelstyliste opleiding in Sittard. Binnenkort ga ik verder met een aanvullende module. Kijk eens op de website voor meer informatie.