Jouw Learning Management Systeem op de cloud zetten

Mycademy

Een Learning Management Systeem oftewel LMS is een systeem waar je online allerlei verschillende skills kan leren door middel van online cursussen van het bedrijf waar je werkt. Voor een bedrijf is het ook goed om deze cursussen aan te bieden. Je personeel blijft uitgedaagd en kunnen meer werk aan door de cursussen die ze hebben. Je kan ze van alles leren. Van communicatie tot aan nieuwe skills die je kan gebruiken binnen je bedrijf. Je verlaagt op deze manier het aantal mensen die stoppen binnen je bedrijf en dit scheelt veel tijd door de jaren heen. Zo hoef je minder sollicitatiegesprekken te houden en dat scheelt veel tijd.

Learning Management Systeem

De voordelen van de trainingen

Als je goede trainingen maakt voor de mensen binnen je bedrijf kunnen zij en jij hiervan goed profiteren. Je medewerkers krijgen gemiddeld 10% meer gedaan dan als ze deze trainingen niet hebben gedaan. Dit zorgt voor meer omzet en dus meer geld om te investeren in jouw bedrijf. Het kan er ook voor zorgen dat je klanten meer tevreden zijn met jou als bedrijf. Ook zijn je medewerkers breder inzetbaar wat ook heel fijn is. Tot slot gaan er minder mensen binnen je bedrijf weg omdat je ze constant nieuwe uitdagingen biedt. Dit scheelt ook op jaarbasis veel tijd. Je hebt zo minder sollicitatiegesprekken, hier gaat namelijk veel tijd in zitten, dus onderaan de streep heb je langer dezelfde mensen die meer werk aan kunnen en hard werken. Verder zijn ze meer tevreden en vinden ze hun werk leuk.

De meest gewilde leervormen

Medewerkers hebben een beste manier om te leren dit verschilt per persoon. De ene vindt een Learning management Systeem veel beter en de ander heeft liever les van een docent met verstand van zaken. Verder zijn er ook mensen die leren door te doen. Dit zijn er veel. Ze leren goed als ze de informatie die ze hebben geleerd in de praktijk kunnen brengen. Als je werknemers veel online werken of houden van een online cursus waar ze op hun eigen tempo kunnen leren, dan is een LMS datgene wat ze nodig hebben om verder te komen in de sector waarin ze actief zijn. Via een LMS kan je heel eenvoudig allerlei skills leren die je in de praktijk kan gaan gebruiken. 

Learning Management Systeem

Waarom MyCademy

Als je als bedrijf een cursus hebt gemaakt voor je werknemers. Moet je deze ergens op kunnen laten zien en laten gebruiken. Dit doe je op een LMS. Dit is een systeem waar je jouw cursus op kan laten gebruiken door je werknemers. Om hem zelf te maken ben je lang bezig en kost je heel wat geld, daarom is het handig om een bedrijf als MyCademy te gebruiken. Je kan je cursus op de LMS van MyCademy zetten en gebruiken. Ze onderhouden de LMS voor je, zodat je werknemers zonder zorgen deze cursus kunnen volgen. Tot slot zijn ze erg eenvoudig te bereiken bij problemen of als je iets niet snapt.