Je rijbewijs in Ede halen

rijbewijs Ede

Ben je van plan om snel je rijbewijs Ede halen, dan moet je beslist eens op de website van de ANWB kijken. Het is hier zelfs mogelijk om in jouw eigen tempo te leren rijden, maar dat kan je het beste bepalen tijdens een proefrit. Hier wordt bekeken na hoeveel ritten jij het examens aan kan vragen. Tevens is dit een goede manier om kennis te maken met de instructeurs en de manier waarop les wordt gegeven. Vooral deze instructeurs worden door iedereen goed beoordeeld, met een 9,1! Doordat de ANWB een zogeheten examengarantie heeft is het mogelijk zodra je ondanks alle moeite toch zal zakken een herexamen geheel gratis te krijgen. Maar daar ga je niet vanuit, want de instructeurs doen hun uiterste best dat je met de eerste keer al slaagt.  rijbewijs Ede

Yes! Geslaagd!

Had niet anders verwacht, maar ben de eerste keer al geslaagd. Heb nu dan ook mijn rijbewijs in Ede gehaald. Altijd over gedroomd, maar nooit verwacht dat ik zo snel al alleen auto mag rijden. Tijdens de gehele opleiding vertelde de instructeur al dat ik makkelijk zal slagen. Vaak reageerde ik hierop met, eerst zien en dan pas geloven en dat moment is er nu, ik geloof het!  rijbewijs Ede

Inmiddels heb ik ook al een eigen auto aangeschaft en heb ik de nodige kilometers al gemaakt. wat een genot nu ik niet meer van het openbare vervoer afhankelijk ben. Dit alles heb ik te danken aan de goede instructies van de instructeur en de manier van les geven.