Een goede cursus executive coaching

Een cursus executive coaching heeft mij heel erg goed geholpen om mij verder te ontwikkelen binnen mijn bedrijf. Als jij al heel lang een leidinggevende functie beoefent, dan doe jij alles op de automatische piloot en wordt alles een gewoonte. Soms zijn verandering binnen het bedrijf wel eens goed. Om mij meer te laten inspireren en mij meer succesvoller te laten maken was het voor mij heel verstandig om eens een training te volgen. Een training waarin ik met een tegenspeler van hetzelfde niveau kan sparren. Bijvoorbeeld met iemand zoals een directeur, business unit manager, HR manager of iemand van een andere managementpositie.

Een professionele begeleider

De onderneming waar ik de training heb gevolgd heet: Dekkers Development. De begeleider heeft mij heel erg goed geïnspireerd om de verbinding tussen mijn positie en mijn persoonlijkheid te ontwikkelen. Mijn leiderschap is van binnenuit met autoriteit beter geworden en mijn kwetsbaarheid ook. De communicatie tussen mij en mijn personeel verloopt nu veel soepeler. Zeer tevreden ben ik dan ook over mijn begeleidster Truus Dekker. Ben jij ook op zoek naar een cursus executive coaching? Dan raad ik jou aan om echt eens op haar website te kijken naar de mogelijkheden voor jou en jouw bedrijf.