Een cursus haar opsteken bij de kapper gevolgd

cursus haar opsteken

Omdat ik graag een cursus haar opsteken wilde gaan volgen ben ik gaan zoeken op het interne t waar ik dit kon gaan doen. Zo kwam ik terecht bij een kappers zaak genaamd Coiffure Paris. Deze onderneming heeft een opleiding hiervoor wat twee dagen duurt. Het mooie ervan is dat ik zelf geen model mee hoefde te nemen en dat je het leert op een model pop. Ideaal want zo ben jij niet afhankelijk voor een model die het wel eens kan gaan afzeggen op het laatste moment. Nu ging ik mooi hier de basistechnieken leren bij deze onderneming.

cursus haar opsteken

Verschillende technieken geleerd

Met de cursus haar opsteken leerde ik verschillende technieken zoals:

  • Touperen
  • Polijsten
  • Vormgeving
  • Verschillende technieken om te föhnen, stijlen en te krullen
  • Het herkennen van gezichtsvormen en hierop inspelen
  • Het maken en toepassingen van verhogingen
  • Het maken van scheidingen
  • Knot- en vlechttechnieken
  • Eenvoudige en snelle opsteekmodellen

Nu ik deze opleiding heb gedaan bij Coiffure Paris, heb ik besloten om de vervolg opleiding ook hier e gaan volgen. Nu weet ik de basistechnieken en wil graag de professionele technieken ook leren. De opleiding is erg leuk om te doen bij dit bedrijf en raad het dan ook iedereen aan.